Judetul Galati va avea o noua strategie de dezvoltare

CJ Galati, abordare strategica, POS DCA, finantare nerambursabila

Proiectul are ca beneficiar CJ Galati si este gestionat de Ministerul Administratiei si Internelor in calitate de autoritate de management.

Valoarea totala a proiectului, fara TVA, este de 833.400 de lei, din care valoarea aferenta finantarii nerambursabile este de 708.390 de lei, cofinantarea CJ fiind de peste 16.600 de lei.

Potrivit presedintelui CJ Galati, Eugen Chebac, implementarea acestui proiect va oferi cadrul strategic necesar asigurarii unei dezvoltari socio-economice a judetului Galati, punand la dispozitia reprezentantilor autoritatilor publice locale o serie de metode moderne de management a politicilor publice, prin crearea unui sistem de planificare strategica a dezvoltarii locale si judetene.

“Proiectul va cuprinde un plan de masuri prioritare esalonat pe diferite sectoare de activitate, care va contribui la corelarea si coordonarea politicilor publice de interes local si regional. Noua strategie de dezvoltare a judetului Galati va avea o extindere pana in 2020”.

Durata proiectului va fi de 15 luni, la elaborarea strategiei participand societati de consultanta si experti in domeniul administrativ, economic, financiar si social.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.