ProCredit Bank – fara comision de acordare la creditele pentru IMM-uri, inclusiv creditele agricole

ProCredit Bank, IMM, credite agricole, comision de acordare, oferta

Astfel, ProCredit Bank nu percepe comision de acordare pentru creditele mai mari de 60.000 LEI sau 15.000 EUR, acordate in baza cererilor depuse in perioada 14 septembrie 2009 – 31 octombrie 2009.

Oferta vizeaza atat creditele acordate in EUR, cat si pe cele acordate in LEI, cu orice destinatie, fie ca este vorba de credite pentru investitii, credite pentru capital de lucru sau credite cu destinatii mixte si se adreseaza tuturor IMM-urilor, inclusiv celor care activeaza in sectorul agricol.

“Pentru sprijinirea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, am creat produsul ProIMM care acopera orice destinatie economica (capital de lucru, investitii, refinantarea altor produse de credit, etc.) sau o combinatie a acestora, avand o maturitate de pana la 10 ani, In aceasta perioada, gestiunea lichiditatii si optimizarea costurilor constituie o prioritate pentru orice intreprinzator, motiv pentru care consideram ca acest produs este exact instrumentul care ii poate ajuta in acest sens. Mai mult, venim si in intampinarea intreprinzatorilor din domeniul agricol cu acelasi tip de produs, AgroFlexibil, care ofera in plus modalitati de rambursare sezoniere, individualizate in functie de nivelul si perioada incasarilor fiecarui client”.

Valoarea minima a creditelor ProIMM, respectiv AgroFlexibil este de 60.001 LEI / 15.001 EUR, avand ca potentiali beneficiari societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, liber-profesionisti, producatori agricoli.

Facilitatea legata de comisionul de acordare pe perioada campaniei mai sus mentionate se aplica si creditelor pentru investitii, a caror maturitate este de pana la 15 ani. Beneficiarii acestor credite dispun si de o perioada de gratie totala de pana la 6 luni.

Sursa: ProCredit Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.