CJ Timis a castigat o finantare nerambursabila pentru centura Buziasului

CJ Timis, Buzias, finantare nerambursabila, POR, proiect, infrastructura

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Timis, Jana Lavrits, a declarat ca valoarea totala a proiectului este de 16.951.681 lei, din care costurile eligibile se ridica la suma de 16.037.546 lei.

“Prin construirea centurii rutiere de la Buzias se va imbunatati infrastructura regionala, iar efectele se vor resimti, inclusiv in dezvoltarea economica, prin crearea cadrului optim necesar investitorilor interni si/sau straini si crearea de locuri de munca durabile”, a spus Lavrits.

Proiectul este in faza de implementare, fiind demarate activitatile necesare achizitionarii serviciilor de asistenta tehnica si a celor de supervizare a lucrarilor.

In acest sens, a fost publicat, in sistemul electronic de achizitii publice – SEAP – si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, anuntul de participare la licitatie pentru aceste servicii, termenul de depunere a ofertelor fiind 5 octombrie. Potrivit proiectului, lucrarea ar trebui sa se finalizeze in maximum doi ani. Pana in prezent, in judetul Timis, doar in orasul Deta a fost finalizata soseaua de ocolire.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.