Finantare: Competitia Intreprinderilor Sociale NESsT

NESst, competite, intreprinderi sociale, premii, finantare

Aceasta competitie este posibila datorita profesionistilor din industria de private equity implicati in *Campania* *Private Equity Shares.*

Organizatiile selectate se vor implica intr-un proces in care vor avansa pas cu pas, dezvoltandu-si capacitatea de a dezvolta si implementa activitati specifice intreprinderilor sociale.

Organizatiile care au deja un plan de afaceri sau o intreprindere sociala functionala vor fi evaluate in mod individual, in functie de gradul de pregatire, pentru a determina carei etape a procesului li se vor alatura.

Organizatiile primesc sprijin pentru imbunatatirea capacitatilor de a dezvolta concepte legate de intreprinderi sociale si planuri de afaceri in valoare de 7750 USD, precum si asistenta tehnica pentru implementarea lor.

Premiile competitiei

NESsT va acorda trei premii financiare pentru recunoasterea celor mai bune planuri de afaceri. Organizatiile premiate vor primi, din partea NESsT, cate un grant in valoare de 10.000 USD si sprijin permanent in implementarea afacerii.

Termenul limita pentru trimiterea formularelor completate este 30 octombrie 2009, acestea urmand a fi trimise lui Zoltan Bereczki, [email protected].

Documente:
Fisa programului

Sursa: Stiriong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.