APEL DESCHIS – proiecte pentru trainingul managerilor si personalului HR din companii MARI

competitivitate-proiecte.jpg

Ministerul Fondurilor Europene a lansat cel de-al doilea apel de proiecte “Romania Profesionala – Intreprinderi competitive” prin care se poate deconta investitia in training-ul pentru manageri si personal HR din companii MARI.

Proiectele pot fi depuse in perioada: 30 Iulie – 31 Octombrie 2018

Apelul este dedicat imbunatatirii activitatii de management si de resurse umane din companii MARI prin masuri precum: training, coaching, seminarii, workshop-uri, conferinte, prelegeri, etc.

Alocare totala apel:

14,378 mil. euro

Valoare maxima eligibila a proiectului:

500.000 euro, din care: 50% nerambursabil (sau maxim 60% daca formarea se adreseaza angajatilor cu handicap sau defavorizati) dar nu mai mult de 250.000 euro.

Durata implementare proiect:

maximum 12 luni;

Aplicanti eligibili:

Angajatori (intreprinderi mari) care isi desfasoara activitatea:

  • Intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC: turism/ ecoturism, textile/ pielarie, lemn/ mobila, auto si componente, IT si comunicatii, procesare bauturi/ alimente, energie/ mediu, sanatate/ farmaceutica, bioeconomie/ biofarmaceutica/ biotehnologii, industrii creative
  • Angajatorii pot avea sediul social in orice regiune de dezvoltare din Romania (inclusiv Bucuresti-Ilfov), cu conditia ca proiectele sa se implementeze pe teritoriul unei/unor regiuni mai putin dezvoltate ale Romaniei (la sediul social/punct de lucru/agentie/sucursala/filiala al solicitantului).

Angajatii care pot fi inclusi in proiect (grup tinta):

  • Angajati care au rol de management/conducere/lideri de echipa;
  • Angajati din departamentele de resurse umane;
  • Persoanele din grupul tinta trebuie sa aiba locul de munca localizat intr-una din regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei (in afara Bucuresti-Ilfov).

Grup tinta minim: 50 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.