CEC Bank a redus dobanzile la credite si depozite

CEC Bank, credite, dobanda, depozite, finantare, portofoliu

Astfel, clientii persoane fizice care au luat credite de consum in moneda nationala de la CEC Bank vor beneficia de reducerea dobanzii, dar si cei cu credite imobiliare de tipul credit punte sau imprumuturi pentru cumpararea de locuinte, construirea de locuinte, modernizare si reparare, consolidarea locuintelor sau cumpararea de terenuri.

Totodata, dobanda de baza pentru creditele in lei destinate refinantarii, precum si pentru creditul Super consum va fi redusa in mod similar. De asemenea, CEC Bank va reduce si dobanzile pe care le plateste la depozitele noi atrase de banca.

Soldul creditelor acordate de CEC Bank a ajuns la 9,1 miliarde lei (2,2 miliarde euro) la finalul trimestrului III, in crestere cu 11,2% fata de finalul lui 2008, in timp ce soldul depozitelor atrase de banca a sporit cu 16% in primele noua luni, pana la 13,1 miliarde lei, a anuntat banca. Fata de nivelul inregistrat la jumatatea acestui an, de 8,87 miliarde lei, soldul creditelor CEC Bank a crescut cu circa 2,6%.

La finalul anului trecut, CEC Bank avea un volum de credite de 8,14 miliarde lei. Cea mai mare crestere in portofoliul de imprumuturi al CEC Bank s-a inregistrat pe partea creditelor acordate IMM-urilor, care si-au majorat volumul cu aproape 34,5%, a mai anuntat banca.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.