Licitatie de 5,3 milioane euro pentru platforma e-learning in Jandarmeria Romana

Unitatea Militara 0251 Bucuresti va organiza, pe 29 decembrie, o licitatie pentru pentru introducerea unei platforme de invatamant online (e-learning) in 63 de unitati ale Jandarmeriei Romane, amplasate in 53 de localitati, contractul fiind estimat la 5,31 milioane de euro (TVA inclusa).

Implementarea proiectului trebuie finalizata in 79 de saptamani de la atribuirii contractului, se arata in caietul de sarcini al licitatiei.

Prin acest proiect, Jandarmeria Romana are in vedere dezvoltarea de cursuri pentru 690 de sesiuni de instruire de cate patru ore, organizate in sapte specializari si cinci nivele de pregatire, pe tematici specifice cum ar fi initiere, dezvoltare a carierei (schimbare specialitate, specializare, perfectionare, acordare de grad urmator), limbi straine si alte directii de formare (psihologie, management de proiect).

Implementarea proiectului va asigura, potrivit caietului de sarcini, atingerea mai multor obiective, printre acestea numarandu-se eficientizarea procesului de instruire in cadrul Jandarmeriei Romane, standardizarea nivelului de informatii transmis la cursant si posibilitatea de a evalua obiectiv cantitatea de cunostinte asimilate, precum si reducerea costurilor de instruire si cresterea performantelor de invatare.

Organizatorul licitatiei solicita viitorilor ofertanti depunerea unei garantii de participare in cuantum de 383.122,16 lei. Finantarea proiectului va fi asigurata prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

La licitatie pot participa firme care au inregistrat, in ultimii trei ani, o cifra medie anuala de afaceri de cel putin 19,16 milioane de lei.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.