17 manageri ai echipei YGREC Pagini Utile vor beneficia de consultanta si traininguri de specialitate prin intermediului unui proiect cu finantare PHARE

In perioada 02.12.2008 – 30.11.2009, YGREC Pagini Utile din Oradea va derula in parteneriat cu Compass Training din Bucuresti proiectul cu finantare PHARE 2006/018-147.04.02.02.01.604, cu titlul: “Promovarea adaptabilitatii, a calificarii si a competitivitatii angajatilor YGREC Pagini Utile prin invatarea pe parcursul intregii vieti”.

Finantarea este asigurata prin co-finantarea beneficiarului YGREC Pagini Utile si grantul acordat (Program finantat prin Phare, cofinantat de Guvernul Romaniei, sub coordonarea Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse).

Proiectul se inscrie in categoria proiectelor de Promovare a invatarii pe parcursul intregii vieti, pentru calificarea si recalificarea fortei de munca, pe zona de nord – vest a Romaniei.

Obiectivul specific al proiectului consta in realizarea de strategii de dezvoltare a resurselor umane pentru compania YGREC Pagini Utile si transferul de cunostinte si instrumente de management moderne catre angajatii YGREC, prin programe de training. Programele de training vizeaza echipa manageriala a YGREC (9 persoane din middle management si 8 persoane din top management), iar temele abordate vor fi urmatoarele:

1. “Abilitati de baza in comunicare”;

2.”Tehnici motivationale, evaluare performante si feedback”;

3.”5 S ?i 7 Tools” pentru imbunatatirea locului de munca;

4.”Managementul timpului si prioritatilor”;

5.”Leadership si delegare”;

6.”Managementul proiectelor”;

7.”Rezolvarea problemelor si gandire creativa”.

Corpul tehnic (implementatorii) este format din circa 6 consultanti si traineri de la COMPASS Training.

YGREC Pagini Utile este o companie antreprenoriala dinamica, cu experienta de mai bine de 10 ani in domeniul editarii de anuare de afaceri. YGREC pune la dispozitie o gama de produse si servicii media destinate in special firmelor mici si mijlocii, prin urmatoarele linii de business: YGREC Directory (Editor de anuare specializate nationale din 1998 si Editor de anuare generaliste locale din 2008), YGREC Online (motorul de cautare www.ygrec.ro) si YGREC Direct Marketing (Posta, E-mail-ing, SMS si Follow-up).

Compass Training este o companie de training cu 8 ani de activitate pe piata de training si consultanta in resurse umane din Romania, fiind membru activ al American Society for Training and Development, cea mai mare organizatie internationala de profil. Compass Training detine un portofoliu de 39 programe de training si a derulat pana in prezent training-uri pentru mai mult de 5500 de participanti.

Persoana de contact:

Bot-Pop Camelia – manager proiect

Tel.: 0259-467585

Fax: 0259-471954

E-mail: [email protected], [email protected]

Web-site:www.ygrec.ro

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.