AMCOR realizeaza studiul Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2009-2010

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, invita in perioada 30 octombrie -15 decembrie firmele de consultanta in management din Romania la realizarea studiului Piata de consultanta din Romania in perioada 2009-2010.

Studiul isi propune sa ofere o imagine fidela a schimbarilor care au intervenit istructura pietei de consultanta in cursul anului 2009, a oportunitatilor si constrangerilor cu care se confrunta firmele de consultanta din Romania, precum si a schimbarilor de perceptie cu privire la rolul profesionalismului si al eticii pe piata de consultanta.

Chestionarul pe care se bazeaza studiul pietei romanesti de consultanta poate fi accesat de pe site-ul AMCOR, sectiunea Noutati, si este disponibil spre completare tuturor reprezentantilor de firme de consultanta in management.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management.

AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romnesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management, in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU, Manager AMCOR

Telefon: +40 21 311.51.75

E-mail: [email protected]

Website: www.amcor.ro

Sursa: Comunicate Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.