Cofinantare 100% pentru accesarea de fonduri UE

Eximbank, cofinantare, proiecte, fonduri structurale, beneficiari

Prin acest pachet, institutia acorda credite de investitii pentru cofinantarea contributiei proprii a beneficiarului de fonduri UE, prefinantare, precum si scrisori de intentie neangajante.

EximBank poate acorda credite de investitii destinate cofinantarii, iar firmele care au incheiat un contract de finantare cu autoritatea de management pot obtine pana la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile si neeligibile aferente contributiei proprii.

Se acopera si decalajele de timp

Finantarea se acorda in lei sau in valuta pe termen scurt, mediu si lung in functie de tipul proiectului, perioada de implementare si capacitatea de rambursare a firmei.

Totodata, banca aproba imprumuturi pentru prefinantarea nevoilor companiilor, pentru acoperirea decalajului de timp care apare intre momentul platilor facute de furnizori in cadrul proiectului si cel al incasarilor de la autoritatea de management.

Creditele destinate prefinantarii unui proiect se acorda pe o perioada de maximum doi ani, se precizeaza intr-un comunicat al institutiei financiare.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.