Erste Group, Fundatia ERSTE si Fundatia Centrul pentru Dezvoltare Economica lanseaza servicii de micro-creditare in Romania

good.bee credit, antreprenori, mediu rural, finantare, microcredite

Serviciile financiare vor fi oferite prin intermediul a 10 birouri regionale care acopera 21 de judete.

Procesarea rapida a cererilor de creditare si conditiile flexibile de acordare a creditului vor fi dublate de contactul direct cu clientii, la nivel local, pentru a asigura o dezvoltare durabila a afacerii.

good.bee Holding (societate mixta formata de Fundatia ERSTE si Erste Group) se asociaza cu Fundatia Centrul pentru Dezvoltare Economica (CDE), o experimentata insitutie de microfinantare romaneasca, pentru a lansa in Romania good.bee credit IFN SA.

Noua companie, o Institutie Financiara Nebancara (IFN) creata in conformitate cu legislatia romanesca, va oferi micro-credite si consultanta in vederea creditarii clientilor neacoperiti de servicii bancare traditionale, precum si micilor antreprenori din zonele rurale si din orasele mici, prin intermediul a 10 birouri regionale care acopera 21 de judete.

good.bee credit IFN SA isi propune sa faciliteze accesul la credite pentru micii antreprenori, promovand dezvoltarea economica locala, crearea de noi locuri de munca, precum si sustinerea celor existente.

“In mod traditional, bancile sunt rezervate sau au un interes limitat in oferirea de credite micilor antreprenori. Experienta noastra in Romania arata ca exista un segment important de populatie, in special in zonele rurale si in orasele mici, care se incadreaza in aceasta categorie. Serviciile de micro-creditare oferite de noi se adreseaza in mod special acestei categorii, finantandu-le
proiectele, sprijinindu-i sa-si creasca veniturile, sa-si diversifice activele si sa investeasca in propriul viitor”, declara Anca Ciobanu, CEO good.bee credit IFN SA.

Documente:
Fisa creditului

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.