Licitatie pentru 14 spatii comerciale la Primaria Iasi

Municipalitatea scoate la licitatie spre inchiriere 14 spatii comerciale. Cateva dintre ele sunt extrem de bine plasate, in zona centrala.

Licitatia cu strigare a fost programata pentru data de 3 decembrie. Inscrierile se pot face pana pe data de 2 decembrie.

“Contravaloarea caietului de sarcini este 36 lei. Pe lista exista spatii eliberate de vechii chiriasi, dar si spatii scoase de mai multe ori la licitatie fara a fi adjudecate. Acum se va inchiria si spatiul de la partia de schi. Acolo se vor putea servi bauturi calde, dulciuri”, a declarat Andrei Trofor, purtatorul de cuvint al Primariei.

Pretul de pornire pentru spatiul de opt metri patrati de la pirtie este de sase lei/mp/luna, garantia de participare fiind de 170 lei. Doua spatii foarte bune ca amplasament sunt cele de pe strada 14 Decembrie 1989, la numarul 2.

Pretul de pornire la licitatie este de 100 lei/mp/luna, un spatiu avind o suprafata de 56 mp, iar altul o suprafata de aproape 71 mp.

Pe aceeasi strada va fi scos la licitatie si spatiul de 77 mp de la numarul 13. Si aici pretul de pornire este de 100 lei/mp/luna. Toate spatiile sunt la parter.

Toate spatiile scoase la licitatie spre inchiriere pot fi consultate pe site-ul www.primaria-iasi.ro, la sectiunea licitatii.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.