ADR Nord-Est sprijina microintreprinderile in accesarea finantarii nerambursabile

Iasi: 23 noiembrie 2009, orele 11.00-14.00, Sala Eminescu, Hotel Traian, Piata Unirii, nr.1,
Neamt: 24 noiembrie 2009, orele 11.00-14.00, Sala Decebal, Hotel Central, Piata Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamt.

Obiectivul specific al acestui domeniu major de interventie il constituie sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor productive si a celor prestatoare de servicii care folosesc potentialul endogen al regiunilor (resurse naturale, materii prime, resurse umane).

Beneficiarii eligibili in cadrul acestui domeniu de interventie sunt societati comerciale si societati cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor, conform legislatiei in vigoare si care activeaza in domeniul productiei, serviciilor sau constructiilor in mediul urban.

Alocarea financiara disponibila pentru aceasta a doua cerere deschisa de proiecte este 27,64 milioane euro pentru Regiunea Nord-Est.

Toti cei interesati pot afla informatii privind criteriile de eligibilitate ale solicitantului si proiectului, precum si detalii despre completarea si depunerea dosarului de finantare.

Accesul la evenimente este liber, in conditiile confirmarii participarii la telefon/fax. 0233 224 167; e-mail: [email protected]. Persoana de contact din partea ADR Nord-Est este dna. Gabriela Bobeanu.

Agenda eveniment

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.