Permise ECDL din bani europeni pentru angajati din administratia judetului Satu Mare

Satu-Mare, permise ECDL, proiect, PODCA, FSE, finantare

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare Csehi Arpad a declarat ca proiectul “Programe de instruire ECDL pentru adminsitratia publica a judetului Satu Mare” are in vedere formarea personalului prin instruirea, perfectionarea si certificarea, in vederea utilizarii eficiente a calculatorului prin obtinerea Permisului European de Conducere a Computerului (ECDL).

Grupul tinta este format din angajati ai Consiliului Judetean, Directiei Generale de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului, Directiei Generale de Evidenta a Persoanelor, Serviciului Public de Editare a Monitorului Oficial, Scolii de Arte si Muzeului Judetean.

Valoarea totala a proiectului este de 277.843 de lei din care doar 2% va reprezenta contributia Consiliului Judetean, restul fiind alocari de la Guvern sau de la Uniunea Europeana, prin Fondul Social European, Programul Operational “Dezvoltarea capacitatii Administrative”.

Totodata, Consiliul Judetean a lansat proiectul “Compas 20 – conceptii si orientare moderna, planificare armonioasa si strategica pana in 2020, in valoare de 476.935 de lei, din care 2 % reprezinta contributia administratiei judetene.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.