BRD a lansat Cardul international de credit MasterCard Gold

Incepand cu prima zi a lunii iunie, BRD – Groupe Societe Generale va comercializa un nou produs destinat clientilor cu potential financiar ridicat – cardul de credit MasterCard Gold, realizat impreuna cu MasterCard si denominat in lei.

Cardul MasterCard Gold ofera clientilor acces la o linie de credit cuprinsa intre 3.000 si 10.000 de Euro, echivalent in lei, la care acestia pot apela in functie de resursele financiare proprii. Dobanda perceputa la creditul oferit prin intermediul cardului MasterCard Gold este de 26% pe an.

In plus, posesorii beneficiaza de servicii gratuite de asistenta, fiind protejati impotriva riscurilor care pot aparea pe parcursul calatoriilor in strainatate. Printr-un simplu apel telefonic, clientii au acces la servicii de asistenta de voiaj, servicii de asistenta medicala, servicii de asistenta legala. Acestor servicii li se adauga o gama larga de asigurari, una din cele mai complete de pe piata in acest moment din punct de vedere al acoperirilor oferite pentru:pierderea sau intarzierea bagajelor inregistrate sau a cursei aeriene, anularea calatoriei, cheltuieli medicale si de spitalizare, accidente petrecute in strainatate, raspunderea civila.

BRD – Groupe Societe Generale detine peste 900.000 de carduri, o retea de 372 de bancomate amplasate pe intreg teritoriul Romaniei si este lider de piata in ceea ce priveste activitatea de acceptare, cu mai mult de 2.800 POS-uri instalate la comercianti.

Sursa: , Ziua de Iasi online, 2 iunie 2004

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.