Consiliul Judetean Mures nu a semnat receptia pentru “Drumul vinului”

Drumul Vinului, receptie, proiect, fonduri europene, deficiente

“Lucrarile ar fi trebuit sa fie finalizate si receptia tehnica trebuia sa se termine in luna noiembrie. Insa, din pacate, datorita calitatii lucrarilor facute de executant, nu am putut sa fim de acord cu receptia tehnica a drumului, pentru ca, intr-o parte, in localitatea Adamus, la nivelul unui pod s-a compromis lucrarea, a alunecat terenul si, pana ce executantul nu-si satisface obligatia refacerii drumului respectiv, Consiliul Judetean Mures nu a semnat receptia pe partea judetului Mures.

Si, avand in vedere ca s-au constatat deficiente si la nivelul judetului Alba, nici cei din Alba nu au semnat aceasta receptie. Urmeaza ca executantul sa-si onoreze contractul, asa cum s-a cerut calitativ, fiind vorba de un proiect european, din fonduri europene”, a aratat Lokodi.

Potrivit acesteia, executantul este o firma din Portugalia si a fost selectata la nivelul Ministerului Dezvoltarii si Lucrarilor Publice.

“Drumul vinului”, care viza reabilitarea totala a Drumului Judetean care leaga municipiul Tarnaveni de Blaj pe 32 de kilometri, este un proiect comun al Consiliului Judetean Alba si Consiliului Judetean Mures pentru care s-au accesat fonduri PHARE.

Intreaga investitie se ridica la 9,6 milioane de euro, din care contributia Consiliului Judetean Mures este de 700.000 de euro.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.