Sprijin pentru ADR Nord-Vest, in calitate de organism intermediar, in perioada 2009-2010 pentru implementarea POR

ADR NV, POR, beneficiar, fonduri europene, proiecte, asistenta

Astfel, Agentia a obtinut o finantare nerambursabila in valoare de 10.236.980 lei, in cadrul axei prioritare 6 a Programului Operational Regional (POR) “Asistenta tehnica”, domeniul “Sprijinirea implementarii, managementul si evaluarea POR”.

Proiectul ADR Nord-Vest se intituleaza “Sprijin pentru ADR Nord-Vest, in calitate de organism intermediar, in perioada 2009-2010 pentru implementarea Programului Operational Regional 2007-2013, la nivelul Regiunii Nord-Vest”.

Din acest proiect se asigura cheltuielile cu implementarea, managementul si evaluarea administrativa si de eligibilitate a proiectelor depuse spre finantare prin POR in Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) pentru perioada 2009-2010.

Precizam ca Programul Operational Regional 2007-2013 cuprinde o axa de finantare dedicata asistentei tehnice pentru implementarea programului (axa prioritara 6), care acopera doua dimensiuni: sprijin pentru implementarea, managementul si evaluarea POR, respectiv sprijin pentru activitati de publicitate si informare asupra POR.

Sursa: Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.