2 proiecte finantate de Petrom prin platforma TaraluiAndrei.ro

proiecte, Petrom, platforma Taralui Andrei.ro, sistem, colectare

Proiectele inscrise au constat in propuneri de amenajare sau reabilitare a spatiilor verzi, programe educationale si campanii de constientizare pe teme de mediu, actiuni de plantare sau ecologizare.

Proiectul “Sistem de salubrizare si gestionare a deseurilor” a castigat la sectiunea “Orasul tau”, deschisa publicului larg. Proiectul a fost propus de Marian Ilie, Presedintele Asociatiei “Natura zambeste” din comuna Luncavita, judetul Tulcea. El propune implementarea unui sistem de colectare selectiva a deseurilor in rezervatia naturala Valea Fagilor, frecventata de multi turisti.

In competitia interna de proiecte, “Orasul Petrom”, angajatii Petrom s-au intrecut cu propriile initiative. Acestea au fost votate doar de utilizatorii din companie.

“Mediu curat – Mediu sanatos” a fost proiectul cel mai votat. El urmareste promovarea unei atitudini responsabile fata de mediu in randurile elevilor de la Liceul Teoretic “Gheorghe Sincai”, din Cluj Napoca.

Proiectul presupune informarea elevilor despre problemele actuale de mediu prin lectii interactive, o excursie de documentare pe probleme nationale de mediu, la Rosia Montana, actiuni de plantare, implementarea sistemului de colectare selectiva a deseurilor in liceu si realizarea unei expozitii cu lucrari pe teme de mediu realizate de elevi.

Sursa: Stiriong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.