Autoritatile locale ale Bucurestiului si Frankfurtului dezvolta cooperarea in domeniul transportului

autoritati locale, Frankfurtului, cooperare, transport, finantare

Documentul prevede in linii generale schimb de experienta in acest domeniu intre Bucuresti si Frankfurt, precum si dezvoltarea proiectelor pentru Bucuresti, in special a acelora care pot beneficia de finantare europeana.

Semnarea documentului a avut loc in prezenta ministrului de stat, Dieter Posch, ministrul economiei, transporturilor si dezvoltarii regionale in landul Hessen, care a promis sprijin pentru Bucuresti a proiectelor de transport, precum si a finantarii europene pe astfel de proiecte.

Din partea partii romane semnatarii documentului a fost primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, directorul Directiei de transporturi din primaria Generala a Capitalei, Ion Dedu si directorul Regiei Autonome a Transportului Bucuresti, Gheorghe Aron.

Partea romana a semnat documentul de colaborare cu conducerile RMV GmbH (Autoritatea de Transport Locala Frankfurt), RMS GmbH (Autoritatea care sprijina rezolvarea problemelor RMV), precum si cu delegatul in rezolvarea problemelor de mobilitate pentru regiunea Hessen (delegat care se ocupa de corelarea problematicii transportului public cu toate modurile de transport, cu transportul cu masinile private).

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.