Farmacistii pot primi finantare pe baza facturilor de la CNAS

Libra Bank, farmacisti, Pharma Limit, facturi CNAS, finantare

Prin Pharma Limit, farmaciile vor putea sa-si sconteze facturile de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), urmand ca la incasarea sumelor de la CNAS sa isi poata stinge obligatia fata de banca.

Farmaciile pot obtine pe baza facturilor CNAS cesionate in favoarea bancii, finantari de pana la 200.000 RON, cu o perioada maxima de incasare de 210 zile, in conformitate cu cel mai mare termen de incasare al facturilor de la CNAS.

Pentru finantari mai mari de 200.000 RON, intreprinzatorii farmacisti au flexibilitate in alegerea garantiilor, acestea putand fi ipoteci, stocuri de marfa, flota auto, garantii in baza conventiei FNGCIMM, etc.

Limita de credit Pharma Limit are o valabilitate de 12 luni si poate fi folosita pentru activitatea curenta a beneficiarului – plati catre furnizori, salarii, viramente catre bugetul de stat, etc. Utilizarea creditului se face prin mai multe trageri succesive, rambursarea unei trageri dand dreptul la noi utilizari.

Prin acest nou produs, Libra Bank, in calitate de partener financiar al sectorului medical si farmaceutic din Romania, doreste sa le ofere clientilor sai actuali si potentiali solutii viabile de accesare a resurselor financiare.

Pharma Limit, laolalta cu celelalte produse specializate ale bancii, a fost conceput in urma analizei amanuntite a nevoilor specialistilor farmacisti si a adaptarii permanente a ofertei bancii la specificul domeniului lor de activitate.

Beneficiarii Pharma Limit sunt farmaciile constituite ca societati comerciale, care au un contract activ incheiat cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Sursa: Libra Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.