Etica, bune practici si sisteme de asigurare a profesionalismului in consultanta

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, a publicat primul studiu despre bunele practici in domeniul consultantei in management si sistemele de asigurare a profesionalismului in consultanta, dezvoltate si promovate de Asociatie, studiu intitulat “Etica, bune practici si sisteme de asigurare a profesionalismului in consultanta”.

Studiul isi propune sa ofere beneficiarilor de servicii de consultanta din Romania informatii utile cu privire la rolul unui consultant in management intr-o organizatie-client, principiile etice care guverneaza prestarea unui serviciu de consultanta si pe care firmele de consultanta ar trebui sa si le asume, modalitati de selectie a serviciului de consultanta si consultantului adecvat, beneficii ale lucrului cu un consultant in management.

Studiul prezinta, in mod detaliat, si cele doua sisteme de asigurare a profesionalismului in consultanta pe care AMCOR le-a dezvoltat si implementat, si anume, Atestarea Nationala, dedicata firmelor de consultanta, respectiv, Certificarea Internationala CMC, adresata consultantilor in management.

Studiul este disponibil in mod gratuit aici.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 85 de companii de consultanta si training in management,
incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU, Manager AMCOR

Telefon: +40 21 311.51.75

Email: [email protected]

Website: www.amcor.ro

Sursa: Asociatia Consultantilor in Management din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.