Servicii de calitate la spitalele subordonate Primariei Botosani

Botosani, POSCCE, proiecte, sisteme informatice, calitate, e-sanatate

Gratie unor proiecte castigate de cele doua unitati spitalicesti acestea vor beneficia de implementarea unor sisteme informatice care vor duce la eficientizarea activitatii, dar si a relatiei cu beneficiarii serviciilor oferite.

Mai concret, la Spitalul de Recuperare “Sfantul Gheorghe” este vorba despre implementarea unui sistem informatic de e-sanatate in cadrul Programului Operational Sectorial, POS CCE Axa 3.

Prin acest proiect se urmareste implementarea de sisteme, servicii si aplicatii de e-sanatate ca alternativa de acces a cetatenilor la serviciile de calitate oferite de acest spital.

Proiectul isi propune de asemenea eficientizarea actului administrativ pentru a raspunde rapid la cerintele celor care beneficiaza de aceste servicii, furnizorilor dar si institutiilor cu care spitalul colaboreaza.

La Spitalul de Pneumoftiziologie, va fi implementat un sistem similar pentru facilitarea accesului cetatenilor la aceleasi servicii de calitate dar si prelucrarea si schimbul de informatii medicale. Proiectul realizat prin Programul Operational POS CCE, Axa 3, domeniu 2 are ca scop eficientizarea actului administrativ astfel incat sa raspunda la cerintele beneficiarilor de servicii, furnizorilor dar si institutiilor cu care spitalul colaboreaza.

Valoarea acestor doua proiecte este de 1.950.000 de lei pentru proiectul Spitalului de Recuperare “Sfantul Gheorghe” si respectiv 2.035.000 de lei pentru proiectul Spitalului de Pneumoftiziologie.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.