Proiect pentru prevenirea abandonului scolar in Neamt, premiat la Maastricht

Prefectura a prezentat proiectul in cadrul “Conferintei de bune practici in administratia publica” – “European Public Sector Awards, EPSA 2009”, care a avut loc la Maastricht.

EPSA, organizata la fiecare doi ani, este cea mai importanta competitie de nivel european dedicata excelentei in administratia publica. in cadrul bienalelor EPSA, Institutul European pentru Administratie Publica (European Institute for Public Administration) acorda premii de excelenta pentru sectorul public european, pentru a evidentia astfel performantele obtinute prin inovatie si cresterea eficientei institutiilor administrative. Premiile sunt acordate in cadrul unor sectiuni cu teme prestabilite.

La ultima editie de la Maastricht, au fost organizate patru sectiuni: 1. “Cresterea performantei in furnizarea serviciilor publice”; 2. “Participarea cetatenilor”; 3. “Noi forme de parteneriat”; 4. “Leadership si managementul schimbarii”.

Proiectul “Prezent in scoala, absent in penitenciar” a primit Mentiunea de Onoare la sectiunea cu tema “Participarea cetatenilor”.

Mai multe detalii: www.ecomunitate.ro.

Sursa: Ecomunitate.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.