Rezultate financiare Raiffeisen Bank: Depozitele atrase de la clienti au depasit creditele acordate

Creditele acordate la Raiffeisen Bank populatiei au ajuns la 909,7 milioane de euro dupa primele 6 luni ale anului, in timp ce depozitele insumeaza 916,3 milioane de euro. Fata de perioada similara a anului trecut, imprumuturile acordate s-au majorat cu 34,4 la suta, in timp ce depozitele au crescut ceva mai mult, cu 36 la suta.

Oficialii bancii considera ca rezultatele din prima jumatate a lui 2004 sunt foarte bune: profitul de 4,4 milioane de euro inregistrat pana la 30 iunie este aproape egal cu cel obtinut in tot anul trecut, de 4,6 milioane de euro. “Rezultatele financiare inregistrate de Raiffeisen Bank in primele sase luni sunt foarte bune. Sprijiniti de actionarii nostri, vom continua sa investim si sa ne dezvoltam in conditiile imbunatatirii eficientei”, a declarat presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen.

In primele sase luni ale anului, banca si-a redus considerabil cheltuielile. Astfel, ponderea cheltuielilor operationale s-a redus de la 89,9 la suta, cat era la sfarsitul anului trecut, la 84,4 la suta, dupa primele sase luni din 2004.

Sursa: , Adevarul online, 13 august 2004

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.