MCSI a selectat pentru finantare 40 de proiecte depuse in cadrul operatiunii 3.3.1

MCSI, lista, proiecte selectate, POSCCE, operatiunea 3.3.1, finantare

Iin conformitate cu prevederile ghidului solicitantului pentru operatiunea 3.3.1 – “Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri” – au fost depuse 145 de proiecte, dintre care 105 au ajuns in etapa de evaluare tehnico-financiara.

Au fost deja selectate 40 de proiecte, restul urmand a fi evaluate tehnico-financiar in urmatoarea perioada de catre Comitetul de Selectie. Solicitantii acestor proiecte pentru operatiunea 3.3.1 au fost intreprinderile mici si mijlocii.

Valoarea totala a celor 40 de proiecte selectate deja in cadrul operatiunii 3.3.1 – “Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri” – este de 13.525.011 lei, iar valoarea totala nerambursabila pentru acestea se ridica la nivelul de 6.441.804 lei.

Operatiunea 3.3.1 – “Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri” permite urmatoarele:
– Implementarea sau extinderea sistemelor ERP (Enterprise Resource Planning);
– Implementarea sau extinderea de sisteme pentru relatii cu clientii (CRM – Customer Relationship Management);
– Implementarea de solutii software pentru design si/sau productie, pentru imbunatatirea managementului ciclului de viata al produselor;
– Implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional (business intelligent systems) si pentru managementul informatiei.

Documente:
Lista proiecte selectate operatiunea 3.3.1
Lista proiecte selectate operatiunea 3.3.2

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.