CJ Prahova face o investitie de sase milioane de euro pentru un centru de afaceri

CJ Prahova, centru de afaceri, POR, investitii, finantare, obiective

In acest sens, a fost organizata, la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, o dezbatere cu reprezentantii mediului de afaceri din judet, pentru promovarea proiectului “Centru multifunctional de afaceri – Lumina Verde”, care va fi o structura de sprijin a afacerilor in cadrul Polului de Crestere Ploiesti-Prahova.

Consiliul Judetean Prahova este aplicantul proiectului si va asigura o cofinantare de 50% din valoarea eligibila acestuia.

Obiectivele vizate prin implementarea acestui proiect sunt construirea si dotarea, pana la 31 iulie 2012, a unui centru multifunctional de afaceri, amplasat langa Parcul Industrial Ploiesti, prin care se urmareste asigurarea conditiilor pentru dezvoltarea mediului de afaceri prin sprijinirea IMM-urilor, promovarea spiritului antreprenorial in randul elevilor si al studentilor, promovarea conceptului de dezvoltare economica durabila in randul oamenilor de afaceri, dezvoltarea activitatilor economice desfasurate in cadrul Polului de Crestere Ploiesti-Prahova.

Complexul de afaceri “Lumina Verde” va avea o suprafata de aproximativ 9.000 de metri patrati si va cuprinde un centru expozitional, sali de conferinte, spatii pentru desfasurarea serviciilor de consultanta, informare si promovare pentru firme.

Doru Nechiti, director executiv in cadrul Directiei de Integrare Europeana a CJ Prahova, a prezentat participantilor datele tehnice ale proiectului si a raspuns intrebarilor venite din partea reprezentantilor mediului de afaceri prahovean.

Reprezentantii celor 21 de firme participante au completat chestionare cu sugestii, urmand ca ele sa fie transmise realizatorilor proiectului pentru identificarea elementelor utile, care sa stea la baza adaptarii proiectului la nevoile reale ale mediului de afaceri din judet.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.