ProCredit Bank sprijina IMM-urile cu ProAvantaj

ProCredit Bank, pachet financiar, ProAvantaj, IMM, comision, plati

Astfel, ProCredit Bank nu percepe comision de analiza a dosarului de credit in perioada 8 martie 2010 – 31 mai 2010.

De asemenea, in perioada 8 martie 2010 – 30 iunie 2010, ProCredit Bank nu percepe comision de activare a servicului de Internet Banking, dorind sa aduca un plus de mobilitate si rapiditate in tranzactiile efectuate de catre clienti.

Mai mult, pentru conturile activate in aceasta perioada, banca va percepe comisioane cu 20% mai mici pentru platile nationale si internationale efectuate prin Internet Banking pe toata perioada campaniei si pana la 30 septembrie 2010.

Tot pana la 30 septembrie 2010, clientii care isi activeaza pachetul ProAvantaj beneficiaza la costuri reduse de servicul InfoPlati SMS, serviciu care permite monitorizarea platilor efectuate prin cecuri si bilete la ordin.

“Am dezvoltat pachetul ProAvantaj pentru sprijinirea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Pachetul ofera multiple avantaje: mobilitate, promptitudine, ajuta la optimizarea costurilor, o prioritate pentru orice intreprinzator in contextul economic dificil in care traim” (Asmus Rotne, Director General Adjunct ProCredit Bank).

Sursa: ProCredit Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.