Declaratiile primului-ministru Emil Boc la ceremonia de semnare a mai multor contracte cu autoritatile locale din judetul Iasi

declaratii, Emil Boc, contracte, fonduri europene, proiecte, Moldova

Vreau sa spun doar doua lucruri. Iesirea Romaniei din recesiune poate fi grabita daca utilizam cat mai bine si mai eficient banii europeni. Daca am calculat bine, 19 milioane de euro vin in Moldova, la Iasi si care asteapta de acum inainte implementarea din partea dvs.

Romania are aceasta sansa, spre deosebire de alte tari din Uniunea Europeana, de a utiliza in plus fata de alte resurse pe care le are la dispozitie si fonduri europene, bani care sunt pregatiti sa vina in Romania sa fie implementati in proiecte de modernizare a acestei tari.

Deci, ganditi-va ca fiecare proiect pe care il puneti in practica este un mic pas pentru a ajuta Romania sa iasa din recesiunea economica anul acesta.

Doi. As vrea ca, la Iasi, sa nu mai avem situatii cand de la semnare pana la intrarea in lucru sa treaca 14 luni, asa cum s-a intamplat in trecut.

Ci dimpotriva. Va recomand sa organizati cat mai repede cu putinta procedurile legale, licitatiile, astfel incat sa scurtati termenul de la semnare la implementarea proiectului in beneficiul economiei romanesti si in beneficiul modernizarii Moldovei, a Iasului si pe componentele de infrastructura pe care le-ati semnat astazi.

Va doresc succes tuturor.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.