USAID va finanta proiectele municipalitatii iesene

Primaria ieseana va semna la 1 octombrie anul acesta un memorandum cu Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID) privind colaborarea in unele proiecte importante pentru municipiu.

Astfel, USAID, prin intermediul Programului GRASP, ar putea sprijini municipalitatea ieseana pentru realizarea unor proiecte care tin de reabilitarea transportului in comun, dezvoltarea serviciilor sociale si reabilitarea sistemului de distributie a agentului termic.

Mai mult, reprezentantii USAID ar putea oferi ajutor Primariei si pentru intocmirea proiectelor care pot beneficia de finantari prin programe externe. in acest sens, in perioada imediat urmatoare, un numar de 25 angajati ai USAID vor lucra in diferite etape la Primarie pentru a-i invata pe angajatii municipalitatii sa realizeze proiecte care ar putea beneficia de finantare. Aceasta colaborare, a municipalitatii cu USAID, se refera si la identificarea unor surse de finantare din exterior pentru refacerea infrastructurii orasului.

Sursa: , Ziua de Iasi, 25 august 2004

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.