Camin pentru batranii Romanului, cu bani europeni

Roman, camin, batrani, fonduri europene, proiect, finantare, buget

“La sediul Agentiei de Dezvoltare Nord-Est am semnat contractul de finantare a lucrarilor pentru Azilul de batrani. Proiectul se incadreaza in Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul major de interventie 3.2 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”, a spus primarul Laurentiu Leoreanu.

Caminul pentru batrani va fi realizat prin reabilitarea, modernizarea si extinderea unei cladiri nefolosite din proprietatea publica a municipiului, cu fosta functiune de sera, situata in strada Ogoarelor.

Valoarea totala a proiectului se ridica la 3.490.000 lei din care 630.546 lei din surse proprii alocate din bugetul local, reprezentand 2,5% din valoarea eligibila a proiectului, si 2.859.453 lei finantare nerambursabila. Mentionam faptul ca, autoritatile locale vor construi si o cantina sociala, si un centru de zi pentru copii, proiecte menite a rezolva problemele sociale din municipiu.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.