Se suspenda depunerea cererilor de finantare in Regiunea Vest si Sud-Vest Oltenia, in cadrul domeniului de interventie 5.2 al POR

regiunea Vest, suspendare, proiecte, POR, domeniu 5.2, finantare

Alocarea financiara pentru acest domeniu major de interventie pentru Regiunea de Dezvoltare Vest este de 23,89 milioane euro, iar valoarea solicitata a celor 13 proiecte depuse si aflate in procesul de evaluare sau contractate este de 51,828 milioane euro (echivalentul a 213,843 milioane lei).

Astfel, valoarea solicitata a celor 13 proiecte depuse depaseste cu 27,938 milioane euro valoarea alocata, respectiv cu 116,94%. Precizam faptul ca s-a folosit rata de schimb de 1 euro = 4,1260 lei (curs inforeuro pentru luna martie 2010).

Avand in vedere faptul ca alocarea financiara pentru acest domeniu major de interventie a fost depasita, toate proiectele care se vor mai depune pana la data de 19 mai 2010 ora 12.00 vor fi evaluate conform procedurii si vor fi incluse intr-o lista de rezerva.

Proiectele aflate in rezerva vor putea fi finantate in conditiile in care se disponibilizeaza sume in cadrul acestui domeniu major de interventie pentru Regiunea de Dezvoltare Vest.

De asemenea, tot pe data de 19 mai 2010, va fi suspendata si depunerea cererilor de finantare in Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Instructiune Vest
Instructiune Sud-Vest Oltenia

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.