CJ Botosani vrea sa obtina 30 de milioane de euro pentru un depozit de deseuri

Potrivit acestuia, depozitul integrat, care urmeaza a deservi intreg judetul, va fi construit pe raza comuna Stauceni. Autoritatile judetene spera ca, pana la jumatatea acestui an, sa semneze contractul de finantare, dar si cel de furnizare a echipamentelor.

“Noi am avut niste intalniri cu reprezentanti ai Ministerului Mediului, ai Autoritatii de Management, ai organismului intermediar si ai consultantului. S-a concluzionat ca toata documentatia este finalizata si este de buna calitate. In momentul in care primim certificatul de la Ministerul Mediului, vom pregati proiectele de hotarari de CJ pentru aprobarea acestor documentatii, pentru stabilirea indicatorilor tehnico-financiari, precum si a contributiei proprii a CJ pentru realizarea acestei investitii, dupa care depunem cererea de finantare”, a adaugat seful CJ.

In cadrul proiectului, CJ ar urma sa construiasca noul depozit si a unor rampe intermediare pentru preluarea deseurilor, dar si sa achizitioneze utilaje si containere necesare colectarii.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.