Lista proiectelor strategice depuse in anul 2009 si aprobate in vederea finantarii

AM POSDRU, lista, proiecte strategice, finantare, rezerva, contestatii

* lista proiecte CPP 79,
* lista proiecte CPP 80,
* lista proiecte CPP 81,
* lista proiecte CPP 82,
* lista proiecte CPP 83,
* lista proiecte CPP 84,
* lista proiecte CPP 85,
* lista proiecte CPP 86,
* lista proiecte CPP 87,
* lista proiecte CPP 88,
* lista proiecte CPP 89,
* lista proiecte CPP 90,
* lista proiecte CPP 91,
* lista proiecte CPP 93,
* lista proiecte CPP 94,
* lista proiecte CPP 95,
* lista proiecte CPP 96,
* lista proiecte CPP 97,
* lista proiecte CPP 98.

Aceste liste contin inclusiv proiectele aflate pe lista de rezerva, dar care vor intra in contractare ca urmare a suplimentarii alocarilor financiare in cadrul DMI-urilor aferente cererilor de propuneri. De asemenea, listele contin proiectele initial respinse, dar care, in urma solutionarii contestatiilor depuse, au fost aprobate.

Aceste liste nu contin rezultatul final al procesului de contractare deoarece proiectele aprobate initial, rezervele si proiectele aprobate in urma solutionarii contestatiilor, pentru care inca nu au fost semnate contractele de finantare, pot face subiectul unor eventuale solicitari de clarificari.

De asemenea, AMPOSDRU publica lista proiectelor aprobate si aflate in rezerva pentru care in acest moment nu exista fonduri suficiente pentru a fi contractate (CPP 81).

AMPOSDRU va propune in cadrul Comitetului de Monitorizare Extraordinar POSDRU o realocare intre axe care sa permita suplimentarea alocarii financiare pentru DMI 3.2. si DMI 3.1.

Dupa votul din Comitetul de Monitorizare, propunerea va trebui aprobata de Comisia Europeana. In cazul in care realocarea va fi aprobata, AMPOSDRU isi rezerva dreptul sa inceapa procedura de contractare pentru o parte din proiectele aflate in rezerva in cadrul cererilor de propuneri de proiecte nr. 81 si nr. 92. Ordinea in care proiectele vor intra in contractare va fi in functie de punctajul obtinut.

Sursa: Fseromania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.