A fost depus primul proiect din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare – Polul de Crestere Timisoara

ADR Vest, pol de crestere, proiect, reabilitare, finantare

Proiectul vizeaza reabilitarea strazii Iancu Vacarescupe tronsonul cuprins intre B-dul Regele Carol si B-dul 16 Decembrie 1989, are o valoare totala de 5.963.431,82 lei, iar asistenta financiara nerambursabila solicitata este de 3.625.574,58 lei. Durata de implementare a proiectului este de 11 luni.

Planul Integrat de Dezvoltare – Polul de Crestere Timisoara este un document de planificare a dezvoltarii economico-sociale a localitatilor cuprinse in arealul Polului de Crestere Timisoara si include 31 de proiecte pentru care se va solicita finantare nerambursabila in cadrul axei prioritare 1 – Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli de crestere, a Programului Operational Regional 2007-2013.

Prin realizarea proiectului de reabilitare a strazii Iancu Vacarescu pe tronsonul cuprins intre B-dul Regele Carol si B-dul 16 Decembrie 1989 se urmareste atingerea obiectivului de reabilitare a infrastructurii publice urbane in Municipiul Timisoara in vederea stimularii dezvoltarii socio-economice durabile.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regioanala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.