Bugetul Salajului, mai sarac cu 4,5 milioane lei

Salaj, finantare, rectificare, buget, fonduri europene, TVA

La randul sau, administratia judeteana taie din bugetele asistentei sociale, drumurilor judetene si din cofinantarile proiectelor cu fonduri nerambursabile.

Consilierii judeteni au votat proiectul de rectificare bugetara. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Csoka, a precizat in cadrul sedintei de azi ca rectificarea negativa va afecta construirea sediului administrativ si a bibliotecii judetene de unde se ia un milion de lei, produsele lactate si de panificatie, precum si merele acordate prescolarilor si elevilor din clasele I-VIII de unde se taie 834 mii lei, cheltuielile de personal pentru Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Salaj cu un milion de lei, contributiile la proiectele finantate din fonduri europene cu 879 mii lei si lucrarile de reabilitare si reparatii de drumuri cu peste doua milioane de lei.

“Proiectele pe care le au comunele pe Masura 3.2.2. sunt cele mai afectate de pe urma acestei rectificari in minus. Nu mai punem la socoteala faptul ca toate licitatiile sunt blocate de contestatii”, a adaugat Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.