Proiect de 1,4 milioane lei pentru cresterea eficientei prefecturii Prahova

Prahova, finantare europeana, proiect, PODCA, FSE, sistem, management

Astfel, proiectul “Proceduri simplificate – eficienta crescuta la nivelul Institutiei Prefectului Judetului Prahova” este cofinantat din Fondul Social European (FSE) prin programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013.

Valoarea totala eligibila, fara TVA, a acestui proiect este de 1.190.000 lei, dintre care 1.011.500 lei reprezinta valoarea eligibila nerambursabila din FSE, iar 178.500 lei este cofinantarea eligibila a beneficiarului.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 18 luni, iar aplicarea sa presupune implementarea unui sistem coerent si transparent de management electronic al documentelor la nivelul Prefecturii Prahova in vederea simplificarii procedurilor administrative si a reducerii duratei de livrare a serviciilor publice.

Beneficiarul direct al programului este Institutia Prefectului, iar cei indirecti sunt cele 104 autoritati administrative publice din judet, cele 31 de directii deconcentrate, precum si cetatenii care apeleaza la serviciile Prefecturii sau mediul de afaceri.

In ceea ce priveste echipamentele IT si softurile necesare, acestea constau in patru servere cu sistemul de operare aferent, 5 rack-uri complet echipate, patru licente antivirus pentru servere si un portal web dezvoltat.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.