Dezvoltarea mediului de afaceri prin Polul de Crestere Timisoara

ADR Vest, Timisoara, Pol de Crestere, proiect, incubator, afaceri

Proiectul, un parteneriat realizat intre Timisoara si Dumbravita, a fost depus la sediul ADR Vest in data de 7 septembrie 2010. Proiectul vizeaza crearea unui incubator de afaceri in comuna Dumbravita. Valoare totala a investitiei este de 4.840.672,15 lei, iar asistenta financiara nerambursabila solicitataeste de 1.776.273,92 lei.

Prin realizarea Incubatorului de afaceri din Comuna Dumbravita se urmareste reducerea diferentelor socio-economice dintre localitatile din zona de influenta a Polului de Crestere Timisoara si centrul urban al acestuia.

Obiectivul proiectului vizeaza crearea unui corp de cladire, cu spatii destinate intreprinderilor mici si mijlocii din domeniul productiei si serviciilor, in care sa se asigure dotarile si serviciile necesare in vederea dezvoltarii activitatilor economice.

La sfarsitul celor 16 luni de implementare ale proiectului structura de sprijinire a afacerilor nou creata va avea o suprafata construita de 1393,54 mp si se estimeaza incubarea a 17 intreprinderi mici si mijlocii si crearea a cel putin 64 de noi locuri de munca.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.