Slatina: Liceul cu Program Sportiv, reabilitat cu bani europeni

Slatina, liceu cu Program Sportiv, proiect, fonduri europene, finantare

Cladirea liceului va fi extinsa pentru ca aceasta institutie de invatamant care pregateste sportivi de performanta nu are un camin propriu pentru cazarea elevilor.

Astfel, cele trei corpuri ale liceului vor fi mansardate pe o suprafata de 1.117,50 de metri patrati si vor fi construite spatii de cazare penttu 60 de elevi si sala de mese. La etajul 1 al liceului se va amenaja o sala de conferinte, iar la etajul 2 va fi o sala multimedia. Institutia va beneficia si de un sistem nou de canalizare.

16 proiecte pe fonduri UE

Valoarea proiectului este de 4 454 056 de lei, iar lucrarile vor fi finalizate intre-un an si jumatate. “Vom demara cat mai repede licitatia pentru ca vrem ca lucrarile sa se termine mult mai repede decat data stabilita in contract. Acest proiect face parte dintr-o lista de 16 pe care le vom semna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia”, a explicat primarul Darius Valcov.

Primaria Slatina a mai castigat un proiect cu finantare europeana pentru reabilitarea si extinderea cladirii Colegiului National Agricol Carol I. Alte 13 investitii care fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, in valoare de 37 de milioane de euro vor incepe in cartierele orasului de la anul. Tot de la anul vor incepe lucrarile si la Clubul Nautic Plaja Olt, proiect finanatat din fonduri europene.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.