Noi proiecte pentru dezvoltarea regiunii Bucuresti-Ilfov semnate de ministrul Elena Udrea

proiecte, dezvoltare, Bucuresti-Ilfov, contracte, finantare, Elena Udrea

Beneficiarii Proiectului “Dezvoltarea si dotarea serviciilor profesioniste pentru interventii in situatii de urgenta in regiunea Bucuresti-Ilfov” sunt Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta “Dealul Spirii” al municipiului Bucuresti si “Codrii Vlasiei” al judetului Ilfov impreuna cu cei peste 2.200.000 de locuitori din Bucuresti si jud. Ilfov.

Prin proiect vor fi achizitionate 36 autospeciale pentru interventii in situatii de urgenta si 2 centre de comanda si control mobile, astfel incat timpul de raspuns pentru acordarea ajutorului calificat va fi diminuat considerabil. Valoarea totala a proiectului este de 10.680.510 euro.

Proiectul – “Modernizarea infrastructurii rutiere in orasul Chitila, judetul Ilfov – etapa a II-a“, al carui beneficiar este u.a.t. Chitila, urmareste cresterea gradului de accesabilitate in interiorul orasului Chitila prin preluarea fluxurilor majore ale orasului pe directia drumului national/centura municipiului Bucuresti, conectarea orasului la reteaua drumurilor nationale si regionale, cresterea sigurantei circulatiei si reducerea timpului de calatorie. Valoarea totala a proiectului este de 5.805.615 euro.

Prin proiectul “Modernizare sistem rutier pe DJ 200, Centura Stefanesti-Dascalu-Gradistea, km 6+200 – km 27+000“, al carui beneficiar este u.a.t. jud. Ilfov, vor fi modernizati 20,8 km de drum, vor fi realizate 162 de podete si 14.800 m trotuare noi. Valoarea totala a proiectului este de 8.119.367 euro.

Sursa: Ministerul dezvoltarii regionale si turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.