Bani europeni pentru strategia de dezvoltare durabila a judetului Teleorman

Teleorman, credit bancar, POR, proiect, finantare nerambursabila

Purtatorul de cuvant al CJ Teleorman, Petru Savusca, a declarat ca se materializeaza astfel proiectul “Strategia de dezvoltare durabila a judetului Teleorman”, cu o valoare totala de 440.000 de lei, cofinantat in cea mai mare parte prin Programul Operational Regional “Dezvoltarea capacitatii administrative”.

Intr-o prima etapa a fost elaborat draftul “Diagnoza socio-economica si de potential a judetului Teleorman”, in cadrul caruia s-au intocmit analize detaliate pe domenii de activitate cum ar fi industria, agricultura, infrastructura, educatia, cultura, starea mediului, incluziunea sociala si ocuparea fortei de munca. De asemenea, au fost identificate astfel resursele disponibile la nivelul judetului si posibilitatile de dezvoltare.

Pornind de la principiul ca la elaborarea strategiei trebuie consultate si comunitatile locale, CJ a organizat in perioada lunilor mai-august intalniri cu specialistii, cu cetatenii si cu autoritatile publice locale pentru preluarea de sugestii si observatii.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.