Curs: Managementul financiar al proiectelor finantate prin fondurile structurale

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a organizat, incepand cu anul 2005, cursuri intensive de management al proiectelor europene pentru firme si alte institutii interesate in accesarea fondurilor europene, incluzand in structura de curs cele mai noi informatii legate de oportunitatile de finantare oferite de programele Uniunii Europene.

Actualizarea permanenta a programei si dialogul cu participantii la cursurile de formare mentionate au evidentiat, o data in plus, cat de necesara si importanta este pentru elaborarea propunerilor de proiecte informatia primita la timp, expusa de lectori care au acumulat atat experienta teoretica cat si practica in managementul acestor tipuri de proiecte.

Pornind de la oportunitatile oferite de Programele Operationale Structurale (POS ) si de la nevoia promotorilor de a cunoaste si utiliza principiile de finantare si metodologia de control aplicate proiectelor, la nivel european, conducerea CCIB a decis organizarea, in perioada 6-7 februarie 2008, a cursului cu tema “Managementul financiar al proiectelor finantate prin fondurile structurale”.

Lectorii cursului sunt experti straini care au capatat o vasta experienta prin pozitia detinuta in Autoritatile de Management ale Programelor Operationale Structurale din Slovacia si Grecia.

Lectori

Agenda

Formular

Taxa de participare este de 280 Euro (TVA inclus) si se achita in contul CCIB: RO38RNCB0082044168960001 deschis la BCR, Sucursala Unirea – Agentia Mircea Voda, cu mentionarea denumirii si a perioadei de desfasurare a cursului.

Pentru mai multe detalii:

Telefon: 021-319.01.08;

Inscrieri online: [email protected];

[email protected];

Fax: 021-319.01.42

Sursa: Camera de Comert si Industrie Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.