Stratan ia 1.000.000 de euro in maxim 3 luni de la Primaria Cluj

Una din firmele ieseanului Dan Stratan face consultanta pentru primaria municipiului Cluj-Napoca in vederea atragerii de fonduri europene.

Potrivit intelegerii dintre cele doua parti, firma Relians Corp urmeaza sa incaseze 2% din finantarile atrase. Pana acum, Relians Corp s-a ocupat de cele mai importante proiecte de atragere de fonduri europene din Cluj-Napoca: modernizarea liniei de tramvai Manastur – Piata Garii – Iris (in valoare de 160 de milioane de lei) si de modernizarea parcului central “Simion Barnutiu” si a cazinoului (in valoare de 40 de milioane de lei).

Banii sunt obtinuti prin Programul Operational Regional al Uniunii Europene si administratia locala va contribui cu numai 2% din valoarea totala. Proiectele au fost avizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si primaria urmeaza sa fie chemata la contractare.

Din cele 200 de milioane de RON, Relians Corp va incasa 4 milioane de lei, bani pe care ii va primi abia dupa ce contractele vor fi semnate. Purtatorul de cuvant al Primariei Cluj, Oana Buzatu, a declarat ca acest lucru ar putea sa varieze intre o luna si trei luni, dar contractele sunt solide, deci nu vor fi probleme.

“Firma Relians Corp lucreaza la comanda pentru contractele de infrastructura urbana prin care vor fi reabilitate linia de tramvai si parcul central. Restul proiectelor europene sunt derulate prin alte organisme”, a declarat purtatorul de cuvant al primariei Cluj-Napoca citata de presa locala.

Sursa: Iasicastiga.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.