Fondurile Regio sprijina dezvoltarea microintreprinderilor din regiunea Sud Muntenia!

Sud Muntenia, microintreprinderi, fonduri europene, proiecte, finantare

Este primul contract ce se semneaza dupa aparitia noului ghid de finantare (iulie 2010) ce prevede eliminarea contributiei minime a solicitantului de 30% la valoarea eligibila a proiectului (astfel valoarea finantarii nerambursabile solicitate poate reprezenta pana la 100% din valoarea eligibila a proiectului).

Beneficiarul proiectului “Dezvoltare microintreprindere prin construire hala pentru prelucrat hartie” este SC ALMIMOS SRL din orasul Busteni, judetul Prahova.

Valoarea totala a proiectului este de 1.245.727,04 lei, din care valoarea totala eligibila este de 985.608,29 lei (finantare nerambursabila din FEDR 853.080 de lei, contributia eligibila a beneficiarului 132.528,29 lei), iar valoarea totala neeligibila, inclusiv TVA aferent valorii totale a proiectului, este de 260.118,75 lei.

Durata de implementare este de 18 luni. Obiectivele proiectului sunt construirea unui spatiu propriu si adecvat desfasurarii activitatii curente, precum si crearea a patru locuri noi de munca. Implementarea acestuia va duce la cresterea cifrei de afaceri cu 30% si a productiei cu 100%.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.