Programul Conferintei Freelanceri.ro: Speakerii si temele lor – 23 septembrie 2010, Iasi –

Programul evenimentului:

13.00-13.50: Tu esti o afacere!
Aceasta sesiune se va axa pe prezentarea Freelancer-ului in contextul pietei economice actuale, cu focus pe schimbarea mentalitatii celor din domeniu. La sfarsit, veti intelege care va este propriul potential si cum puteti sa va transformati serviciile prestate intr-o adevarata afacere.
• Mircea MOCANU: “Antreprenoriatul – cheia dezvoltarii”
• Dumitru OPREA: “Proiectele IT – o reusita indiferent de vremuri”
• Péter BARTA: “Freelancingul – ca afacere”

14.00-14.50: Branding personal
Cum te poti ocupa de propriul brand cand nu ai timp nici sa respiri? Social media ar putea fi raspunsul la aceasta intrebare. O sesiune incitanta, cu multe sfaturi despre cum sa va faceti remarcati.
• Adrian MIRONESCU: “Ce putem invata de la marile branduri”
• Marius URSACHE: “Cum sa-ti construiesti un brand personal puternic si sa slabesti cel putin 10 kg”
• Mihaela STROE: “Inteligenta nonverbala- abilitate cheie pentru freelanceri”

15.00-16.50: PFA – Elemente juridice si contabile
Aceasta sesiune trateaza partea mai pragmatica a oricarui liber profesionist, deoarece cand vorbim de bani, venituri, automat vorbim de taxe, impozite, hartii, aprobari. Intr-o perioada in care oamenii se grabesc, toti doresc sa cunoasca aceste detalii, iar noi venim in ajutorul lor prin aceasta sesiune realizata in 2 parti.
• Costel ISTRATE: “Sa nu ne speriem de contabiliitatea PFA”
• Maria Crina KMEN: “Probleme speciale in activitatea PFA”
• Dan DRUGA: “Infiintarea PFA si a intreprinderii individuale”
• Lucian ARNAUTU: “PFA vs. SRL cu unic asociat”
• Adrian STANESCU: “Mangementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale”

17.00-17.50: Cine-i seful?
Cum iti alegi proiectele si clientii? Rezultatele preconizate si cele finale coincid? Dar conditiile si termenii sunt aceiasi? O sesiune despre cum sa faci alegerile cele mai potrivite pentru tine, clientii tai si profitul final.
• Rodica BOIER: “Orientarea catre client”
• Gabriel CURCUDEL: “Arta de a face ce iti place”

~ Moderatorul evenimentului: Ovidiu Sandu ~

18.30: Networking si degustare de vinuri la Crama Manastirii Cetatuia!

La Crama Manastirii Cetatuia va avea loc incheierea acestui eveniment printr-o degustare de vinuri si branzeturi. Cu scopul de a propulsa cativa dintre participantii freelanceri vom organiza si o tombola finala cu premii speciale.

Inscrierile se pot face pana pe 22 septembrie 2010, pe site-ul www.conferinta.freelanceri.ro.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Fundatia Post-Privatizare (FPP), cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania, este prezenta in calitate de Co-organizator la acest eveniment. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Partenerii evenimentului: Amfiteatru, Travis Tourism, DOLY Iasi, Gravat.

Partenerul Media Principal al evenimentului: Esimplu.ro.

Evenimentul este sprijinit de: Entreprise Europe Network, Tehnopolis Iasi, Universitatea Petre Andrei din Iasi, Giosan.ro, Oameni din Online, A.P.E.C.,R.E.B.S., Facultatea de Economie si Administratie Afacerilor, Work Consulting Group, Meteo.ro, Bunatati.ro, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Iasi, AIESEC Iasi, Iasinet.ro.

Partenerii Media ai evenimentului: Tele M, TVR Iasi, Ziarul de Iasi, Ejobs, Radio Iasi, Zile si Nopti, 360 City, CalendarEvenimente.ro, IasiLife.ro, Zile si Nopti, NewsIasi.ro, Impact FM, RevistaLifecity.net, Startups.ro, Formare.info, PlanDeAfacere.ro.

Persoane de contact:
Madalina Buzdugan,
Coordonator Comunicare Conferinta Freelanceri.ro
Tel: 0740.20.84.11

Gabriel Comorasu,
Manager de proiect
Tel: 0744.571.837

E-mail: [email protected]

Sursa: www.conferinta.freelanceri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.