O luna de clarificari pentru prima licitatie pe fonduri europene la Primaria Iasi

Iasi, oferte, licitatie, POR, clarificari, finantare, contract

Reprezentantii Primariei nu au desmenat inca un castigator a contractului de peste 43 de milioane de lei. Directorii din Palatul Roznovanu au anuntat ca au solicitat clarificari la trei dintre cele cinci consortii de firme care s-au inscris la selectie.

“Am cerut clarificari la ofertantii care au venit cu preturi sub 85% din prevederea bugetara. Speram ca saptamana aceasta sa finalizam licitatia”, a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei.

Ofertele pentru prima licitatie pe bani UE oferiti prin Programul Operational Regional au fost deschise de pe 17 august. La selectie s-au inscris Iasicon in asociere cu societatile Acomin si Leitner, firma Conest a depus o oferta impreuna cu Euroconstruct Grup, iar o alta documentatie a fost depusa de societatile Romprest Service si Eurorom Construct Invest.

Pe de alta parte, la licitatie s-au inscris cu o oferta si firmele Ted Construct, Impex Amicii, Ischia si Stat T&D. A cincea oferta a fost inaintata de firma Porr Technobau und Umwelt Actiengellschaft.

Proiectul derulate cu fonduri nerambursabile in proportie de 50% are mai multe componente. Astfel, cei care vor castiga licitatia vor trebui sa asigure amenajarile exterioare precum aleile, pistele de biciclete, dar si asfaltarea partii carosabile.

Vor trebui sa monteze banci, cosuri de gunoi, cismele de apa, fantani arteziene, dar si panouri informtive. Totodata, vor fi amenajate plaje si construite piscine, spatii de joaca, zid de escalada, dar si terenuri de minigolf, paintball, fotbal si tenis de masa.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.