BCR acorda credite pentru constructia de locuinte in cadrul Programului Prima Casa 2

BCR, Prima Casa, finantare, credite, plafon, garantare, familii

In cazul constructiei unei locuinte de catre un beneficiar al Programului, valoarea creditului va fi de maxim 66.500 EUR, maxim 95% din valoarea prevazuta in contractul de construire a locuintelor dar nu mai mult decat valoarea rezultata din raportul de evaluare a locuintei, valoarea rezultata din devizul estimativ de lucrari. Suma maxima acceptata a pretului de constructie a imobilului este 140.000 EUR, exclusiv TVA.

Perioada de constructie este de maxim 18 luni cuprinsa intre data efectuarii primei trageri din finantarea garantata si data efectuarii receptiei la terminarea lucrarilor de constructie.

Pentru a beneficia de credite pentru constructia de locuinte in cadrul Programului Prima Casa 2, imprumutatul, beneficiarul Programului, trebuie sa detina in proprietate terenul pe care va fi construita locuinta si sa aiba avansul minim de 5% din pretul de constructie.

Locuintele individuale in cadrul Programului Prima Casa 2 nu pot fi construite in regie proprie, clientii fiind obligati sa incheie un contract de antrepriza cu o societate de constructii.

Dobanda practicata de banca este de 4,636%/an pentru clientii cu istoric si de 4,836%/an pentru clientii fara istoric.

Sursa: Banca Comerciala Romana (BCR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.