Iasi: O noua filiala BT

Banca Transilvania a inaugurat cea de-a 14 agentie, situata in cartierul Nicolina, si cea de-a patra deschisa numai in cursul acestui an. Agentia Nicolina se adreseaza clientilor persoane fizice, intreprinderilor mici si mijlocii si companiilor mari, Banca Transilvania punand la dispozitie o paleta intreaga de servicii si produse specifice.

BT detine 14 agentii, dintre care 11 in municipiu si 3 in judet, la Harlau, Pascani si Tg. Frumos. Banca este prezenta in toate centrele economice importante din Romania, detinand peste 400 sucursale si agentii. Cresterea numarului de unitati a avut un ritm foarte accentuat mai ales in ultimii trei ani, cand au fost deschise aproximativ 350 de entitati operationale, Banca Transilvania clasandu-se, in prezent, pe pozitia a patra in topul bancilor din tara, din punctul de vedere al numarului de unitati.

Al treilea trimestru din 2007 a fost unul foarte bun pentru Banca Transilvania, care a reusit sa atinga tinta anuala de profit in proportie de 97,38 la suta in doar 9 luni, aducandu-l la 133,5 milioane lei, cu 58 la suta mai mare decat cel pe primele 9 luni din 2006.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.