Proiect al CJ Vrancea, model de buna practica europeana

CJ Vrancea, proiect, practica europeana, PHARE, Comisia Europeana

Potrivit CJ Vrancea, acesta este singurul proiect din Romania declarat castigator de catre organizatori.

“Proiectul cu care administratia publica judeteana s-a adresat romilor din judetul Vrancea, care nu au acte de identitate si de stare civila a fost declarat proiect de succes in cadrul programului, datorita rezultatelor obtinute in implementare de echipa de management”, se arata intr-un comunicat de presa.

In cadrul ‘European Social Innovation’ au fost depuse peste 100 de aplicatii, din 23 de tari europene, care au vizat teme precum imbatranirea, ocuparea fortei de munca, schimbarile climatice, incluziunea sociala, redresarea economica. Dintre acestea au fost selectate 10 proiecte, considerate a fi exemple de succes in domeniul inovatiei sociale si care prezinta un potential important de replicare.

Premiul consta in prezentarea pe larg a aplicatiilor selectionate in cadrul unor publicatii oficiale ale Comisiei Europene si in participarea reprezentantilor institutiilor castigatoare la un eveniment ce va fi organizat in cadrul Social Innovation Park din Bilbao, Spania. De asemenea, proiectele vor fi folosite de Comisia Europeana ca exemple de buna practica in dezbaterile viitoare privind inovarea sociala in UE.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.