Propunere de colaborare, cea de-a treia cerere de propuneri de proiecte – programul Interreg Europe

parteneri.jpg

Uniunea Camerelor de Comert din regiunea Lombardia (Unioncamere Lombardia), Italia, este interesata sa devina partener in consortii care vor aplica pentru cea de-a treia cerere de propuneri de proiecte a programului Interreg Europe care va fi deschisa la 1 martie a.c. (data limita de depunere a propunerilor este 30 iunie a.c.)

Unioncamere Lombardia este o asociatie a 12 camere de comert, industrie, agricultura si mestesuguri din regiunea Lombaria, entitate care isi propune sa consolideze politicile si cele mai bune practici care sprijina dezvoltarea companiilor din zona, dar si cresterea leadership-ului economic al Lombardiei in Italia si Europa. Experienta in proiecte europene s-a concretizat prin participare la programe precum INTERREG Europe, COSME, FSE FEDR, INTERREG Alpine Space, MED, Central Europe, ADRION, HORIZON 2020, EASI,ERASMUS+, etc.
Unioncamere Lombardia coopereaza cu administratii publice, centre de cercetare, IMM-uri sau alte entitati interesate in proiecte europene care sa le permita dezvoltarea teritoriilor lor si a strategiilor inovatoare.

Fisa de prezentare se regaseste AICI.

Contact pentru detalii si manifestarea interesului:  Marco Corrias, Biroul european al Unioncamere Lombardia de la Bruxelles, tel. + 32 02 5123528; e-mail: [email protected]

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.