Targu-Mures: Asociatiile de proprietari vor bani europeni

Targu-Mures, asociatii de proprietari, proiect, fonduri europene

Proiectul vizeaza amenajarea unor sedii noi pentru asociatiile de proprietari, reamenajarea unor parcuri si terenuri de joaca. “Sunt o serie de asociatii de proprietari, care isi au sediul in uscatoriile unor blocuri. Dorim sa amenajam spatii noi pentru aceste asociatii. De asemenea, ne-am propus amenajarea unor parcuri si terenuri de joaca pentru copii. In acest sens va trebui sa conlucram, desigur, cu reprezentantii Consiliului Local, sa stabilim prioritatile si sa intervenim acolo unde este necesar”, a declarat presedintele Federatiei Aliantei Asociatiilor de Proprietari din Targu-Mures, Stefan Budai.

Dezinteres din partea unor presedinti de asociatii de proprietari

Desi exista fonduri suficiente, Targu-Mures-ul nu a accesat inca bani europeni pentru asociatiile de proprietari. “Trebuie sa realizam, odata si odata, ca avem posibilitati mari de a atrage fonduri europene. Din pacate, majoritatea presedintilor asociatiilor de proprietari nu fac nimic in acest sens. La acest proiect am lucrat doar trei persoane si am cerut ajutorul unei firme de specialitate in atragerea fondurilor europene. Proiectul a fost depus la Alba Iulia, urmand sa fie analizat la Bucuresti. Avem speranta ca vom obtine bani europeni nerambursabili. Oricum, trebuie sa realizam ca este in interesul nostru sa atragem fondurile europene. Am aratat proiectul nostru consilierului Peti András, care s-a bucurat de initiativa noastra”, a adaugat Stefan Budai.

Presedintele Federatiei Aliantei Asociatiilor de Proprietari din Targu-Mures spune ca pe viitor doreste o colaborare stransa cu presedintii asociatiilor de proprietari din Sighisoara, Reghin, Ludus sau Iernut in vederea trasarii unor obiective comune si pentru atragerea fondurilor europene pentru asociatiile de proprietari din judetul Mures.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.